top of page

Informatie voor patiënten

Op deze pagina vindt u informatie die voor u relevant kan zijn als u patiënt was in de praktijk van dhr. A. Loncq de Jong.

Hoe kan ik mijn behandelingen voortzetten?

De vakgebieden waarin dokter Loncq de Jong was gespecialiseerd, worden in Nederland relatief weinig uitgeoefend. Daarom is het moeilijk om een vervangend arts te vinden voor het voortzetten van de behandeling. Gelukkig is dokter Mulder bereid om de behandeling over te nemen, indien u dit wenst. Dokter Mulder is gespecialiseerd in niet-chirurgische oplossingen voor orthopedische problemen, zoals rugklachten, nekklachten of gewrichtsklachten. Zijn praktijk is gevestigd in Rotterdam. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op: https://www.doktermulder.nl/ 

 

Daarnaast is het mogelijk om een collega van hem in uw regio te vinden via de website van de vakgroep, de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV). Dit kan via: 

https://www.naav.nl/zoek/?radius=40

Bij deze vereniging zijn ook de meeste neuraaltherapeuten aangesloten. 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

In Nederland is het verplicht om patiëntgegevens 20 jaar te bewaren. Dit geldt ook wanneer een praktijk ophoudt te bestaan, zoals in het geval van de praktijk van dhr. A. Loncq de Jong. De patiëntgegevens zullen na deze periode worden vernietigd, in overeenstemming met de Nederlandse wet.

 

Wilt u meer informatie? Dit kan via het onderstaande email-adres:

kliniekvoorschoten@gmail.com

bottom of page